12.HAFTA

Yazar Pazartesi, Mart 11, 2013

Evet, birinci 3 ay bitti. Kadın doğumculardan korkan biri olarak ilk kadın doğum doktoru ziyaretimizi 6 mart çarşamba gerçekleştirdik.Ultrasonda her şey normal gibiydi ve ilk anda ''Bu duruşuyla bebek kıza benziyor'' cümlesi ile kısa süren bir sevinç yaşadık. Ense kalınlığı için daha yeni bir cihaza geçtik ve orda ''Hayır,hayır..'' kelimeleri eşiliğinde pipiyi gördü doktor hanım..

Şeytan dürttü, ikinci bir doktora gidelim dedik, sevimsiz bir hastanede, penceresiz bir odada, doktor hanımın ''Her görüntüde karşıma çıkıyor'' dediği anormal bir görüntü bize cinsiyet meselesini anında unutturdu. Amniyotik banttan şüphelenen doktor hanım bize perinatolog muayenesi önerip uzun uzun bebekte nasıl sakatlıklar olabileceğini anlatmaya başlayınca doktorla bir tartışma şart oldu.Kardeşim karşında iki adet tıp mezunu duruyor, niye bizi daha fazla geriyorsun konulu bu tartışmanın ardından son derece keyifsiz bir şekilde üçüncü doktorumuzun kapısını çaldık. Çok şükür ki herşey normaldi,cihazın kalitesi veya probun duruşundan kaynaklı bir görüntü olabilirmiş, İkinci ve üçüncü doktorlarımız da erkek olarak cinsiyeti tescilledi.

Hoşgeldin oğlum, ultrasonda o kadar tatlı görünüyordun ki daha o anda çok çok sevdik seni.Sağlıkla gel inşallah.

Şu ana kadar gayet rahat,bulantısız-kusmasız bir hamilelik geçirdim.İkili test sonucu biraz risk gösterse de bu yaşta beklenen bişey..Gerisi de rahat geçecek umuyoruz ki..

Benzer Yazılar

0 yorum