Bayram Kaçamağı

Yazar Salı, Temmuz 12, 2016


Bayramda annemlere gittik adetimiz olduğu üzere son dakika kararı ile. Babam rahatsız, onu görmek istiyordum. Öylece kalktık gittik sırt çantaları ile.

Üstteki resim annemin arka bahçesine ait. Görünen ev komşunun evi. Ege'den sonra Karadeniz yeşilliği ile beni her defasında şaşırtıyor. Yine öyle oldu. Üstüme üstüme gelen yemyeşil doğa beni mest etti. Bodrum cayır cayır yanarken dağlarda görünen bulutlar , sabahları ve geceleri üşüten serinliğe ise paha biçemiyorum.


Aşağıdaki iki kare hava alanından. Çocuklar giderken oldukça sakindi fakat dönüş epey hareketli ve yorucu geçti. Evden erken çıkmamıza rağmen Sabiha Gökçen'e 1 km kala inanılmaz bir trafik başladı.  28 haziranda patlayan bombalardan dolayı fazlaca güvenlik önlemi vardı daha alana gelmeden. Bir ara inip yürüsek mi diye düşündük, o derece. Neyse ki tam 1 saat kala uçağa bineceğimiz kapıdaydık. Aşırı kalabalık, gürültü-patırtı mı çocukları gerdi ne oldu ise içlerine canavar kaçmış gibi durmadan koştular. Uçakta durum daha vahimdi. Öndeki yaşlı çift ters ters bakınca en arkaya kaçtık. Durmadan yemek masalarını açtı-kapattı Eren, Emre onu sürekli kışkırttı, kakaolu kek diye tutturdular. Dönüş trafiği berbat olmasına rağmen uyumadılar.





Sadece 3 gün için gittik döndük. İyi mi oldu, kötü mü bilmiyorum. Şükürler olsun rutinimize kavuşturana.

Benzer Yazılar

6 yorum

  1. Canım Elif, çok geçmiş olsun, hemen iyileşsin inşallah...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Esra. Şimdilik takiple yetinecek kadar iyi ama yolun sonunda diyaliz görünüyor malesef :(

      Sil
  2. sevdiğin rutinlere kavuşmak gibisi yok tabi:))
    sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevsen de sevmesen de çocuklar olunca rutin şart gibi kediliev. Teşekkürler uğradığın için.

      Sil
  3. Karadeniz candır . Bende aynı şeyi düşünüyorum 10 yıl Bodrum da yaşadıktan sonra kendimi bunca güzellikten nasıl mahrum bıraktım bu yeşillik bu doğa bu bereket bu serinlik ten diye ..Çok şükür şimdi tadını çıkarıyoruz bolca .Çok mu sıcak, çok mu bunaldık hoop hemen 4 km uzağımızdaki köye .Otur dışarıda hırkayla yanında çay mis gibi çocuklarıda çayıra çimene saldık mı değmeyin kayfimize .Ha aklım begonvillerde kalmadı değil geçen yılki ziyaretimde taa Bodrumdan getirip balkonumun köşesinde büyütüyorum her gün seviyorum onu .Hayat işte Bodrumdayken ortanca ya karadenizdeiken begonvile hasret . Çok şükür şimdi her yer ortanca dolu kocaman kocaman , begonvilim ise balkonda büyüyor pembe pembe ...
    Sevgiler FATOŞ

    YanıtlaSil
  4. Sponsorluk seviyesine yükselmek için altınızda ürün satan bir danışmana ihtiyacınız var demektir. Farmasi resmi sitesinden Türkiye Cumhuriyeti kimlik numaranız ile giriş yaptıktan sonra panel de bulunan danışman ekle butonundan altınızda çalışacak üyeler oluşturabilirsiniz.
    Farmasi ücretsiz üyelik aşamasına gelmiş herkes tarafından merak edilen bir şey de Farmasi danışmanıdır. Farmasi danışmanı, üyeliğini tamamlamış ürün satmaya hazır olan kişilere verilen bir unvandır diyebiliriz. Farmasi üyelik sisteminde kayıt olan herkese bu unvan verilmektedir. Ayrıca sipariş limitlerine göre de unvanlar verilmektedir. Bu unvanlar danışmanlık seviyenizi belirlemektedir. Aylık olarak hesaplanan alt üyelerin ve kendinize ait siparişler bu unvanların belirlenmesinde önemli rol oynamaktadır.

    http://www.farmasigirisi.net / http://www.farmasibasvur.net

    YanıtlaSil